Sabinov - Vranov 0:0

► V sobotu o 16:30 hod. hráme v Námestove ◄
Strata mrzí
Nevyužité šance na skórovanie, nevyužitá presilovka a strata dvoch bodov z domácej trávy nás môžu mrzieť. O to viac, že súper bol zdolateľný a futbalové šťastie stálo tento raz pri jeho brankárovi Makóovi.
Už v tretej minúte po rozohraní trestného kopu z jeho pravej strany prudkú loptu dokázal iba zraziť smerom k Bašistovi, no ten ju v pohybe k bránke minul. Druhý krát stálo šťastie pri brankárovi hostí v 21. minúte, keď center Denegu z ľavej strany padal tesne pod brvno, vypadol brankárovi z rúk, no neskoro sme zareagovali. O osem minút nato sa zastreľoval Paťo Kolpák, bol však nepresný. Až v 33. minúte sa k prvej strele dostali hráči hostí. Huba ju bezpečne kryl. Za najväčšiu šancu prvej polovice stretnutia môžeme označiť príležitosť, ktorú nám svojou chybou ponúkol stopér hostí v 43. minúte. Jeho zaváhanie využil Miliutin, odobral mu loptu a sám sa rútil na bránku hostí. Pokúsil sa obstreliť brankára Makóoa, no ten jeho pokus zastavil nohou. Odrazená lopta sa opäť dostala k nášmu záložníkovi, ten urobil kľučku na brankára, ale tiesnený vracajúcim sa obrancom netrafil prázdnu bránku. V 49. minúte sa po dobrej kombinácii ocitol pred brankárom hostí Lapoš, no loptu iba dočahoval pravou nohou a usmernil ju vedľa bránky. Situácia sa opakovala aj v 81. minúte, keď sa Robo opäť ocitol pred brankárom Makóom a zvolil nesprávny spôsob zakončenia a vytúžený gól nestrelil. Najbližšie ku gólu sme boli pri zahrávaní trestného kopu Miliutinom, ktorý z 22 metrov ponad múr zakrútil dobre loptu, no tentoraz hrala s brankárom hostí horná žrď jeho bránky. Ani záverečný nápor však gól nepriniesol a stretnutie sa skončilo rovnako, ako prvý zápas týchto súperov v jeseni na ihrisku Vranova.

MFK Slovan Sabinov – MFK Vranov nad Topľou 0 : 0
Žlté karty : 39. a 66. Kulich, 63. Grynyshyn Červená karta : 66. Kulich po druhej žltej karte Pred 200 divákmi rozhodovali Alexa, Tabaka, Šoltés, delgát VsFZ Hajdada.

Sabinov : Huba – Janiga,  Andraščík Ľ., Popovec, Myshchenko - Dlugoš J., Bašista – Denega, Kolpák Patrik (79. Kolpák Ľuboslav), Miliutin  – Lapoš

Vranov : Makó – Eštok, Krivák, Dvorjak, Shyray – Kuhajdík, Kulich, Vožný, Kentoš – Grynyshyn, Mazur (78. Jachym)
autor: Novický Mikuláš
                                                                        Prečítané